سایت فلرن

اس ام اس ها و جوک های خوب

سایت فلرن

اس ام اس ها و جوک های خوب

درمان کلسترول خون در طب سنتی

میزان و کاهش و درمان “کلسترول خون” بالا

کلسترول خون چیست,علائم کلسترول خون چیست,کلسترول خوب خون چیست,افزایش کلسترول خون چیست,علت کلسترول خون چیست,درمان کلسترول خون چیست,کلسترول در خون چیست,نشانه کلسترول خون چیست,کلسترول در آزمایش خون چیست,علت بالا رفتن کلسترول خون چیست,کلسترول خون,کلسترول خون,کلسترول خون بالا,کلسترول خون درمان,کلسترول خون چقدر باید باشد,کلسترول خون پایین,کلسترول خون نرمال,کلسترول خون باید چند باشد,کلسترول خون چند باید باشد,کلسترول خون بالا و درمان,کلسترول بالای خون,کلسترول بالای خون,علائم کلسترول خون بالا,درمان کلسترول خون بالا,چرا کلسترول خون بالا میرود,خطرات کلسترول خون بالا,اگر کلسترول خون بالا باشد,علائم کلسترول بالای خون,کلسترول خون و درمان,درمان کلسترول خون,درمان کلسترول خون با داروهای گیاهی,درمان کلسترول خون در طب سنتی,درمان کلسترول خون با طب سنتی,عوارض کلسترول پایین خون,کلسترول خون را چگونه پایین بیاوریم,چطور کلسترول خون را پایین بیاوریم,کلسترول خون را پایین می آورد,اگر کلسترول خون پایین باشد,علت کلسترول پایین خون,چگونه کلسترول خون را پایین بیاریم,میزان کلسترول خون نرمال,کلسترول طبیعی خون,کلسترول نرمال خون چند است,کلسترول خون باید چند باشد,درمان چربی خون و کلسترول

کلسترول خون ,کلسترول خون چیست , کلسترول خون درمان , کلسترول خون چقدر باید باشد , میزان و کاهش و درمان کلسترول خون

راههای کاهش کلسترول بد خون با تغذیه و طب سنتی

مطالعات محققان دانشگاه جانز هاپکینز نشان می دهد که پیاده روی روزانه، مصرف آجیل، چای سبز، گریپ فروت و غلات سبوس دار و نوشیدن آب به کاهش کلسترول کمک می کند. به گزارش هلث، جنس غشای سلول ها از جنس کلسترول است و بدن برای اعمال حیاتی خود از جمله تولید هورمون ها به این ماده حیاتی نیاز دارد. بعضی از مواد غذایی مانند زرده تخم مرغ، گوشت و فرآورده های لبنی حاوی کلسترول هستند ولی قسمت عمده این ماده توسط بدن تولید می شود. دو نوع از لیپوپروتئین ها، کلسترول و دیگر موارد را از طریق جریان خون حمل می کنند. این دو نوع لیپوپروتئین HDL و LDL نام دارند. کلسترول مفید یا HDL، کلسترول اضافی را وارد کبد کرده و از بدن خارج می کند. سطح بالای HDL برای سلامت قلب مفید است و از بروز حمله قلبی و سکته مغزی جلوگیری می کند. کلسترول LDL ، کلسترول اضافی بدن را وارد جریان خون می کند و سبب ضخیم شدن رگ های خونی می شود. این کلسترول برای سلامت قلب مضر است و احتمال سکته را افزایش می دهد. مطالعات محققان دانشگاه جانز هاپکینز نشان می دهد که با 9 روش کوتاه و ساده می توان سطح کلسترول بد را در مدت 10 ثانیه کاهش داد.

کلسترول خون ,کلسترول خون چیست , کلسترول خون درمان , کلسترول خون چقدر باید باشد , میزان و کاهش و درمان کلسترول خون

مواد غذایی مفید برای کاهش سریع کلسترول بد خون

بهترین راه کاهش کلسترول خون

1-آب بنوشید

تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن روزی پنج لیوان یا بیشتر آب، سبب کاهش کلسترول شده و احتمال بیماری های قلبی را 50 تا 60 درصد کاهش می دهد.

2-روزی 30 دقیقه پیاده روی کنید

مطالعات محققان کلینیک مایو نشان می دهد که روزی 30 دقیقه پیاده روی نقش موثری در کاهش کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی دارد.

3-گریپ فروت بخورید

مصرف روزانه یک عدد گریپ فروت سبب کاهش 11 درصد کلسترول خون می شود. این میوه علاوه بر کاهش کلسترول، به کاهش وزن کمک می کند و خاصیت ضد سرطانی دارد و اختلال خواب را از بین می برد.

4-در وعده های غذایی از سبوس استفاده کنید

غلات و مواد حاوی فیبر و سبوس، مرگ ناشی از بیماری های قلبی را 20 درصد کاهش می دهند.

5-از چای سبز غافل نشوید

چای سبز یکی از موثرترین مواد غذایی در کاهش کلسترول است.

6- زیاد سالاد بخورید

از سبزی های حاوی برگ سبز استفاده کنید و زیاد سالاد بخورید

7- کره و غذاهای چرب نخورید

غذاهای چرب میزان کلسترول را به سرعت افزایش می دهند.

8- آجیل بخورید

آجیل بهترین میان وعده است و احتمال بیماری های قلبی را 30 درصد کاهش می دهد.

9- به برچسب ها دقت کنید

قبل از خرید، برچسب مواد غذایی را با دقت بخوانید و مواد غذایی چرب مانند سس مایونز را وارد خانه نکنید.

کاهش کلسترول بد خون در چند ثانیه

کلسترول خون ,کلسترول خون چیست , کلسترول خون درمان , کلسترول خون چقدر باید باشد , میزان و کاهش و درمان کلسترول خون

به گزارش بی اس ام اس ماده چربی مانندی که در کبد و دیگر سلول‌ها ساخته می‌شود کلسترول نام دارد. این ماده در لبنیات، تخم مرغ و گوشت موجود است. بدن ما نیز به میزان مناسبی از ایین ماده احتیاج دارد. ولی اگر این مقدار ماده در بدن از حد مناسب فراتر رود ممکن است به بیماری‌هایی نظیر سکته قلبی منجر شود.

کلسترولی که در خون حرکت می‌کند به پروتئین‌ها می‌چسبد(لیپوپروتئین) و انواع مختلفی دارد. شامل؛ لیپوپروتئین کم چنگالی(کلسترول بد و باعث رسوب در دیواره‌ی رگ‌ها)، لیپوپروتئین پر چنگالی(کلسترول خوب و برای دفع کلسترول بد) و لیپوپروتئین خیلی کم چنگالی که مثل کم چنگالی بوده با این تفاوت که میزان چربی در آن بیشتر است.(مثل تریگلیسیرید؛ کالری اضافی، الکل و یا قند خون به این نمونه تبدیل می‌شوند.)

زنان(بعد از دوران قائدگی) بیشتر در معرض این بیماری هستند. هر فرد بالای بیست سال نیز باید حداقل هر پنج سال یکبار آزمایش سطح کلسترول دهد و آن را کنترل کند.

عوامل؛ غذاهای پر چرب، چاقی، سن بالا، دیابت، عوامل ارثی، مصرف دخانیات و برخی داروها و بیماری‌ها.

درمان؛ مصرف برخی داروها با تجویز پزشک(مثل استالین‌ها، نیاسین و آسپرین)، ورزش کردن، خوردن میوه و سبزیجات، غلات، رعایت رژیم غذایی سالم، اجتناب از مصرف غذاهای حاوی چربی اشباع(مثل سرخ کردنی‌ها)، خواب کافی، کاهش وزن، مصرف روغن‌های مناسب، اجتناب از مصرف الکل و خوردن ماهی‌های خاص(مثل ماهی تن).

سبوس برنج برای کبد مفید بوده و کلسترول خون را کاهش می دهد.

در رژیم لاغری خوردن فیبر به هضم غذا کمک کرده، جلوی یبوست را گرفته و کلسترول را پایین می‌آورد، و البته به شما کمک می‌کند که کاهش وزن پیدا کنید.

کی از علل رایج  سکته مغزی ضخیم و سخت شدن دیواره رگ های خونی است. پلاکت های ساخته شده از چربی، کلسیم، کلسترول و … انعطاف رگ های خونی را از میان می برند

به خاطر داشته باشید که پیروی کردن از رژیم غذایی نامناسب می تواند خطر بروز سکته مغزی را افزایش دهد. مصرف بیش از اندازه چربی و کلسترول می تواند سبب ضخیم شدن رگ های خونی شود. مصرف بیش از اندازه نمک ممکن است سبب بروز بیماری فشار خون شود. مصرف بیش از اندازه کالری سبب بروز اضافه وزن و چاقی می شود. با پیروی کردن از رژیم غذایی حاوی سبزیجات، میوه، غلات و ماهی می توان از بروز سکته مغزی جلوگیری کرد.

گفتنی است که بعضی مشکلات احتمال بروز نقرس را افزایش می دهند. این مشکلات و بیماری ها شامل: افزایش فشار خون، دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2، کلسترول بالا، مشکلات گوارشی، کاهش توده عضلانی، چاقی، مصرف غذاهای پورین دار، گرسنگی یا کم خواری، بیماری های کلیوی و لوسمی (سرطان خون) و پسوریازیس (نوعی بیماری پوستی) و ناهنجاری در هموگلوبین.

یک متخصص تغذیه در باره بیماری دیابت نوع 1 عقیده دارد که برگ زیتون کاهش دهنده فشار خون، قندخون، ضد اسپاسم، گشادکننده عروق خونی، کاهش دهنده کلسترول بد و برای افراد دیابتی بسیار مناسب است.روغن زیتون حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که باعث کاهش کلسترول، نرم کننده و صفرابر است و حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان است که از سرطان سینه و سرطان کولون جلوگیری می‌کند.

لازم به ذکر است که  علف لیمو تصفیه کننده کبد، کلیه، لوله گوارش، مثانه و لوزالمعده است. در واقع علاوه بر آن، در کاهش میزان اسید اوریک، کلسترول و چربی‌های اضافه نیز موثرو نافع است

گل ساعتی برای کاهش چربی خون و کلسترول مفید است

خار مریم، در کاهش میزان کلسترول خون موثر است و کلسترول مفید را نیز افزایش می دهد.

فواید تخم شنبلیله : مهم‌ترین اثرات گزارش شده دانه شنبلیله را بشناید

لازم به ذکر است که ضد درد، ضد آترواسکلروز، ضد التهاب، ضد عفونی کننده، ضد نفخ، ضد اسپاسم، ضد سرطان، پایین آورنده‌ی قندخون، افزایش دهنده‌ی میل جنسی، قابض، مقوی قلب، صفراآور، ملین، خلط آور، کاهش دهنده‌ی کلسترول خون، کاهش دهنده‌ی پرفشاری خون، کاهش دهنده‌ی تری گلیسیرید خون، شیر افزا، مسهل، اکسی توسیک، مقوی رحم و ضد کرم می باشد

البته محققان عقیده دارند وجود ماده‌ای به نام سینارین در عصاره برگ کنگر، موجب کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید خون می‌شود. در ضمن همین ماده به همراه ماده دیگری به نام اسید کافئیک موجود در کنگر، کبد را در برابر عفونت حفظ می‌نمایند.

اهدا خون برای کاهش کلسترول خون مفید است

منبع:

راستینه

کلسترول خون

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.